Fietsverhuur

Direct info of de gewenste fietsen beschikbaar zijn!

Kies eerst de gewenste fietsen. U krijgt dan meteen de beschikbaarheid te zien en kunt de gewenste dag of periode selecteren.

Accessoires zoals voor- en achterzitjes, fietstassen, helmen, kinderaanhangwagens, babyschalen, maxi cosi houders, hondenmanden en hondenkarren kunt u bij de fietsen selecteren.

Bij de MTB's kunt u een helm en speciale pedalen selecteren. De MTB's hebben standaard gewone pedalen.

Bij de elektrische fiets is een fietstas met slotketting inbegrepen.

Het vermelden van uw legitimatienummer bij de klantgegevens is niet verplicht. U kunt bij deze rubriek volstaan met bijvoorbeeld de tekst: tonen bij afhalen.

Op zondag zijn wij geopend van 10.00 u tot 13.00 u (MTB Shop van 9.00 u tot 13.00 u). Terugbrengen is alle dagen mogelijk tot 18.00 u (MTB's tot 17.00 u).

(Alle openingstijden vindt u onder "Contact" en dan "Formulier") 

De dag van ophalen en en de dag terugbrengen gelden als een volledige huurdag.

Wij accepteren alleen geldige originele legitimatiebewijzen. Dus geen kopie of schermafbeeldingen!

ACTIE! Huur een 29" MTB van € 25,00 voor € 20,00 per dag, 24"/27,5" van € 15,00 voor € 12,50 per dag. 

 


Van Raam aangepaste fietsen

Fun2Go elektrische duofiets van Van Raam

Fun2Go elektrische duofiets van Van Raam
Dag 50,-
Week 250,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Deze fiets heeft 8 versnellingen, één persoon stuurt. De bijrijder heeft de keuze om wel of niet mee te trappen (heeft ook 8 versnellingen) of de voeten op een speciale voetplaat te laten rusten. En het opstappen gaat reuze gemakkelijk omdat er geen instap is. De zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand worden ingesteld. Voor de bijrijder zijn er armleuningen en een heupgordel. De fiets heeft een linkerzijspiegel, stokhouders en een mandje voor bagage.
Nu samen met uw vader en moeder die niet meer (zelfstandig) kunnen fietsen gezellig een dagje erop uit met onze 2 Fun2Go elektrische duofietsen. 


Easy Rider elektrische driewieler van Van Raam

Easy Rider elektrische driewieler van Van Raam
Dag 40,-
Week 200,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

De zithoogte en de zithoek zijn instelbaar. En met de 8 versnellingen en de elektrische ondersteuning brengt de Easy Rider u waar u maar wilt. Deze fiets is geschikt voor mensen met een binnenbeenlengte van 69 - 95 cm. Voorzien van een linkerzijspiegel en stokhouders. Op verzoek kunnen wij voetenbakjes plaatsen voor extra veiligheid.


VeloPlus elektrische rolstoeltransportfiets van Van Raam

VeloPlus elektrische rolstoeltransportfiets van Van Raam
Dag 40,-
Week 200,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Deze fiets is ontwikkeld voor mensen die in hun eigen rolstoel blijven zitten. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk een handbewogen rolstoel (tot 74 cm breedte) eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de vergrendeling goed vast te zetten. De breed geplaatste en extra meesturende voorwielen zorgen voor een verkorte draaicirkel en stabiliteit.


Fietsen


Karren


Fietsaccessoires